Wat is Bom-B Music? - Bom-B Music (2024)

Door Ayla Losada05/07/2023Uncategorized

Tijdens onze muzikale educatie hebben we een diverse reeks ervaringen meegemaakt die een blijvende impact op ons hebben achtergelaten. Terugkijkend op de jaren die we op het conservatorium hebben doorgebracht, zullen we die periode altijd met veel genegenheid herinneren vanwege al het leren en de transformerende invloed die ons heeft gevormd tot de musici die we vandaag de dag zijn. Het is echter belangrijk om te erkennen dat onze reis enkele moeilijke momenten en onnodige ervaringen kende. In ons geval bevonden we ons vaak in een omgeving van ongezonde concurrentie en werden we onderworpen aan overmatige kritiek. We voelden ons beperkt bij het creëren en hadden de behoefte om alles in een bekrompen kader te passen, onder andere.

Het is binnen deze context, gedreven door onze persoonlijke ervaringen, dat we Bom-B Music hebben gecreëerd. Bovenal is onze intentie met dit project om een uitgebreide muzikale educatie en leerervaring te bieden, competitieve omgevingen te vermijden en altijd constructieve kritiek te ondersteunen. Op een bepaalde manier willen we onze studenten bieden waar wij naar verlangden toen het onze beurt was om te leren en te groeien.

Vaak vragen mensen in onze omgeving ons: "Hé, maar wat doen jullie bij Bom-B Music? We weten al dat het een muziekschool is, maar jullie zeggen altijd dat het geen traditionele muziekschool is." Wel, we zullen jullie ons verhaal vertellen. Bom-B Music is niet zomaar een muziekschool. In een wereld die vaak conformiteit eist, hebben we een toevluchtsoord voor musici, gecreëerd - een plek waar musici comfort, creatieve bevrijding en een oprechte gevoel van zelfexpressie vinden.

Onze kernwaarden

Bij Bom-B Music geloven we in de kracht van authenticiteit om trouw te blijven aan ons innerlijke kindWe weten dat het behouden van een gevoel van verwondering en nieuwsgierigheid essentieel is voor artistieke groei. We moedigen musici aan om met kinderlijke enthousiasme muziek te verkennen, de vreugde van creëren en experimenteren opnieuw te ontdekken. Door hun inherente creativiteit aan te boren, ontdekken ze nieuwe dimensies van hun vakmanschap.

We zijn niet bang om grenzen te verleggen. Sterker nog, het vormt de kern van wat we doen. Bom-B Music is een veilige ruimte waar musici verschillende muziekgenres, technieken en benaderingen verkennen. We moedigen onze studenten aan om buiten hun comfortzone te stappen, risico's te nemen en hun ware potentieel te ontdekken. Door het onbekende te omarmen, gaan ze op een artistieke ontwikkelingsreis als geen ander.

Maar het gaat niet alleen om individuele groei - het gaat ook om gemeenschap. Onze levendige gemeenschap van gepassioneerde musici enondersteunende instructeurs bevordert samenhorigheid. We geloven in het idee van samenwerking en collectieve muzikale verkenning. Van elkaar leren is een must. Door samenwerking ontwikkelen musici niet alleen hun communicatievaardigheden, maar ook empathie - een diep begrip van anderen. Samen dagen ze elkaar uit, tillen ze elkaar op en creëren ze onverwachte synergieën.

Buiten de muren van onze muziekschool streven we ernaar een artistieke gemeenschap in Utrecht, te creëren. We geloven dat kunst mensen samenbrengt. Daarom organiseren we muzieklessen, workshops, evenementen en optredens die kunstenaars van alle achtergronden en vaardigheidsniveaus met elkaar verbinden. Bom-B Music is een plek waar musici elkaar kunnen ondersteunen, ideeën kunnen delen en groei kunnen inspireren. Samen bouwen we een netwerk van gelijkgestemde individuen die een passie voor kunst delen en een ruimte creëren waar artistieke expressie kan gedijen.

Kwalitatieve muziekeducatie boven alles

En natuurlijk, naast alle waarden die we al hebben genoemd, resoneren we zonder twijfel met het bieden van kwalitatieve muzikale educatieUiteindelijk is dit essentieel voor ons en voor het voortbestaan van het project. Bij Bom-B Music bieden we een breed scala aan instrumentale lessen, aan. Piano, cello, koperblaasinstrumenten, gitaar, DJ en muziekproductie, altijd afgestemd op de muzikale interesses en vaardigheidsniveaus van de student. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde muzikant die je techniek wil verfijnen, onze deuren staan open.

We geloven in de kracht van muziekensembles, waar musici samenkomen. Samenwerken met medemusici in bands en koren biedt een unieke kans om prestatievaardigheden te ontwikkelen, het muzikale begrip te verdiepen en prachtige muziek als collectief te creëren. Het is een kans om te experimenteren met je instrument en de vreugde te ervaren van het maken van muziek die resoneert bij anderen.

Daarom geloven we dat Bom-B Music verder gaat dan alleen het geven van muzieklessen. Onze gemeenschap is wat ons 's ochtends met energie doet ontwaken en ons aanzet om te blijven verbeteren en groeien. We streven ernaar een nieuwe generatie musici te inspireren die niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook in staat zijn om hun unieke stem te uiten en een betekenisvolle impact te maken in de wereld van muziek.

Wat is Bom-B Music? - Bom-B Music (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5794

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.